Goodway – rørrensere​

Goodway er blandt verdens førende i rør rensere. Goodway var det første firma i verden til at markedsføre roterende rørrensning teknologi.

Disse maskiner gør grov rørrensning til en simpel enkelt-mands-opgave. Nem opstilling, anvendelse og rengøring. Kan fx anvendes til:​

  • Kondensatorer
  • Kølerør
  • Luftkonditionering
  • Oliekølere
  • Øvrige røranlæg som
  • trænger til rensning

    Klik her for oversigt over rørrensere (luft- og el-drevet)​

Maskintyper
RAM-4A
RAM-4A el-drevet rørrenser med fleksibelt roterende slange med renseværktøj for enden.
Ideel for rørstørrelser fra 6-25 mm. Indlagt foring i fleksibel slange således at vandet (vandværkstryk) sprøjtes ud ved renseværktøj (børste).
Yder ½ hk og velegnet til Ø6-25 mm.

Klik for at se RAM-4A
Klik for at se anvendelse og typisk anvendelses-pakke

AWT-100
​AWT-100 luft-drevet rørrenser med fleksibel roterende slange med renseværktøj for enden. Ideel for anvendelse af alle typer rør hvor elektricitet ikke er tilgængeligt eller uønsket (eksplosionsfare). Variabelt moment og hastighedskontrol. Fleksibel slange fås både til våd- eller tørrensning. Indlagt foring i fleksibel slange således at vandet (vandværkstryk) sprøjtes ud ved renseværktøj (børste).
Yder op til 1½ hk, afhængig af lufttrykket. Velegent fra Ø6 mm og op.

Klik for at se AWT-100

​QS-300 Quick Shot, luftdrevet rørrensepistol. Stik pistolmunding ind i røret på fx kondensator, tryk på aftrækkeren og et plasticprojektil skydes gennem røret med luft efterfulgt af vand. Fjerner effektivt og nænsomt i rørdiameter fra 15,9-31,8 mm. Et praktisk råd: Sæt en gammel springmadras op på bagsiden for at stoppe plastic projektilerne…
Velegnet til kraftværker.

Klik for at se QS-300

Tilbehør​
Alle børstetyper (nylon, stål, smergel m.fl.) er specieldesignet til ikke at skade eller skære i rørene eller at sætte sig fast i rørene.

Fleksible slanger: Se beskrivelse af Flex-slangen

Dimensioner og længder på slanger: Se skema på Flex-slanger

Børster i nylon, rustfrit, messing og Flex-Hone. Klik for det store udvalg fra katalog:

Side 28 - side 29 - side 30 - side 31 - side 32 - side 33 - side 34

Kontakt os for mere information

Hos am ph Honeteknik A/S har vi altid lid tEl at tale med dig. Onsker du at hove mere om vores produkter, eller har du yderligere sporgsmal, sa tev endelig Ikke med at kontakte os.
Du er velkommen tll range dl os pa telefon 48 70 8670. Du kan ogsa sende os en e-mail til Info@kamph.dk. VI glaader os til at here fra dig.

48 70 8670

Info@kamph.dk

Skriv til os