OEM kompatible super abrasive - CBN og diamant

Kamph.DK

Delapena producerer i eget hus “State of the Art” super abrasive, som omfatter CBN og diamant-sten.
Der anvendes den absolut nyeste og mest præcise metode på markedet. Teknologi og maskiner til produktionen overgår selv de største producenter i Tyskland.
Efter mange års erfaring i et datterselskab har nu resulteret i stor investering samt flytning til eget hus. Det giver banebrydende fordele:
  • Kvalitetsprodukt – kan måles direkte på antal producerede emner
  • Leveringstider som slår alle på markedet – 1-2 dage!
  • Priser – yderst konkurrencedygtige priser

OEM Original Equipment Manufacturers betyder at alle sten er produceret og testet efter originale specifikationer. Alle sten leveres i standardstørrelser som lever op til producenters originale krav og mål.
Katalog er under udarbejdelse...​

Sunnen kompatible K-serie, P28 og H70 Super Abrasive

Delapena har udviklet og produceret komplet serie af Sunnen K-serie. Endvidere tilbydes komplet P28-serie ​og H70-serie.

Vi levere komplet serie svarende til “NM og DM” Super Abrasive i alle kornstørrelser og hårdhedsspecifikationer.

Flere OEM producenter...

NYHED – Vi tilbyder nu produktion og ​renovering af honehoveder til de største OEM producenter i verden. Det kan opnås en betydelig besparelse i tiden samt naturligvis prisen ved renovering hos Delapena.
GEHRING – KADIA – NAGEL – SUNNEN – JONES AND SHIPMENT – BARNES – GENERAL HONE og mange flere…

Venligst kontakt os for mere information og et tilbud.

Rottler kompatibel Super Abrasive

Delapena producere en komplet serie af alle Rottler typer sten i CBN og diamant. Alle honesten tilbydes i en standard som møder OEM specifikationer.
Priserne er yderst attraktive og kvaliteten absolut i top efter OEM standarden.
Leveres i 76 mm, 89 mm og 102 mm længder og i kornstørrelser fra 80 til 1200 som standard. Specielle ønsker produceres efter behov.

Kontakt os for mere information

Hos am ph Honeteknik A/S har vi altid lid tEl at tale med dig. Onsker du at hove mere om vores produkter, eller har du yderligere sporgsmal, sa tev endelig Ikke med at kontakte os.
Du er velkommen tll range dl os pa telefon 48 70 8670. Du kan ogsa sende os en e-mail til Info@kamph.dk. VI glaader os til at here fra dig.

48 70 8670

Info@kamph.dk

Skriv til os